Kattintson ide
a hírlevél feliratkozáshoz!

Kattintson ide
a videókhoz!

Élettel beépített erkélyek

Imádom ez erkélyeket. Legalább annyira ki lehet használni, mint a nagy, tágas teraszhelyiségeket, csak vegyünk fel optimista szemüveget! :) Én nagyon sokat használom a mienket, bár töredelmesen bevallom, hogy szeretgetem, rendben tartom, de kicsinosítása még várat magára! Ha elkészül, megosztom veletek!

A beépített változatuk konkrétan plusz egy szoba a lakáshoz. Nézzük mi minden jót lehet kihozni belőlük!!Lehet egy kis nappali vagy étkező akár. Nyugodtan használhatunk olyan dekorálást, textilt és bútort, amit a lakás egyéb részein, de lehet ez a lakástól szervesen elkülönülő, egyedi helyiség, színben dizájnban egyaránt.Lehet a kedvenc időtöltésünk színtere, egy kis zug, ami csak a miénk..
... vagy a gyerkőcé! :)Csinálhatunk belőle kis gardróbot is..Ha "csak" napi néhány percet töltünk ott, akár a reggeli kávénk elfogyasztását, akár az aktuális könyvünkre szánt fél órát, akkor is érdemes esztétikusan, praktikusan berendezni.

Sokak számára fontosak a növényeik, egy kis téli kert helye is lehet itt.Ha a lakásunk kicsi, és a nappaliból nem szívesen veszünk el egy dolgozósarok javára, íme néhány jó megoldás erre. Rakjuk ki a szűrünket az erkélyre ha dolgozni akarunk! :)Fogd a kis motyódat és telepedj ki egy kicsit. Én megyek és iszok kint egy kávét, pedig nem is beépített.. grr, tél lévén.. "tudom, Anya, sapka, sál" :D

Ha te kihasználod az erkélyed és szívesen megosztanád velünk, hogyan dobtad föl azt, milyen funkciója van, küldd el nekem, olvasói otthonokra szerintem mindenki kíváncsi!


- Kolbe Havrics Imola -

Kövess minket!