Kattintson ide
a hírlevél feliratkozáshoz!

Kattintson ide
a videókhoz!

Álomvilág lakásbelsőkben..

..tavaszi ébredezés


Azt hiszem álmodozni, ábrándozni az egyik legbódítóbb dolog a világon. Azt képzelünk, amit akarunk, ott vagyunk, ahol felemelőt kapunk, s úgy érzünk, ahogy nekünk a legjobb.

Van, aki utazásokról ábrándozik, van aki plátói szerelmet táplál és van, aki helyeket képzel el időről időre, ahol a Mennyországhoz hasonló érzésekkel táplálkozhat. Természetesen számomra is a természet az első célpont, ha ilyen helyre akarok kalandozni, de rögtön utána ott állnak sorban az álomszerű enteriőrök. Azok a kis csodabirodalmak, ahol élni kiváltság, ahol lenni öröm. Ahol simogat a fény, ahol a textilek puhák és lengék, a textúrák finomak, a színek lágyak. Ahol találunk olyan felületet, amit a kezünkkel szeretnénk végigsimítani, amit a meztelen talpunkkal akarunk érinteni. Ahol a bútoroknak története van, a padló kopog, és szembenéz velünk néhány olyan tárgy, ami mosolyra fakaszt. Biztosan van benne valami habos érzetet keltő, valami ami a felhők közé enged gondolatban.

Nálam is itt a tavasz, eljött a vágyódás a napsütés iránt, a feltöltődés iránt. Így akarva akaratlanul írásaim és kutakodásaim során olyan épületbelsőkbe botlottam, amik szinte csak az álmainkban létezhetnek. Ha becsukjuk a szemünket és olyan helyre mennénk, ahol biztos a töltekezés, akkor valószínű ilyen helyeken kötnénk ki.

Nem volt szempont vagy vezérfonal, amit felvettem vagy követtem az enteriőrök keresése közben, csupán érzések vezettek. Azok a szobák, sarkok, részletek fogtak meg, ahol az ember fesztelenül pihenhet, beszélgethet, olvashat, úgy tölthet el időt, hogy azt érezze az idő megállhat, nekem itt jó.

Szeretettel:


Talán egy közös van bennük.. A NAPFÉNY jelenléte, beengedése.. Az a csoda, amit talán mindenki természetesnek vesz, sok más ajándék mellett, az a jelenség, amiből a természet él, s amiből mi is táplálkozunk.

Keressük a napfényt az otthonunkban is, élvezzük azokat a sarkokat, ahova besüt, ahol minket is átjárhat! Érjük el a harmóniát, nyugalmat egy-egy helyiségben, ahol töltődhetünk pár percet, vagy akár egy egész napot... ahogyan időnk engedi.


Szöveg: Kolbe Havrics Imola

Még rabul ejtő enteriőrök:
Púder falak
Fehér látszó tégla
Fehér enteriőrökKövess minket!