Kattintson ide
a hírlevél feliratkozáshoz!

Kattintson ide
a videókhoz!

Egyszerű, gyors szekrénytuning

Bútorgomb lelőhely listával!
Ha már kicsit unod a jól megszokott fiókos-, ruhásszekrényedet vagy konyhabútorodat, de mégsem szeretnéd lecserélni a komplett berendezést, cseréld le csak a fogantyúkat, bútorgombokat! Nem is gondolnád ez az apró változtatás mekkora változást eredményez majd. Akár a bútor stílusát is megváltoztathatod ezzel a néhány ezer forintos befektetéssel.
A döntéshozás könnyebbé tételéhez hozunk néhány beszerzési tippet is beszerzési helyekkel, árkategóriákkal.

Zara Home

November végén nyitottam meg kapuit a Zara lakberendezési üzlete Budapest szívében. Bár hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy árérték arányban az alsó kategóriás üzletek közé sorolandó, de bútorgombjaikat meglepően jó áron és széles választékban vásárolhatjuk meg. Párban, típustól függően áraik 795 Ft (akciós ár) és 2 995 Ft között mozognak.

További darabok: ITT

Bútorékszer

Ha valami egyedibbre, nem mindennapira vágysz, válaszd Adamcsik Anita kerámia és üvegfestő egyedi tervezésű bútorgombjait és fogantyúit! Gondosan megtervezett és megmunkált darabokról van szó, melyek árai 1 700-2 000 Ft között mozognak.

További darabok: ITT

Butlers

A Butlers sem maradhat ki a sorból, hiszen széles termékválasztékában a bútorgombokat is megtalálhatjuk. A 70 fajtából álló, főként kerámia készletükből 590-890 Ft-os darabáron válogathatunk.

További darabok: ITT

Bútortuning

Ha nincs igazán elképzelésed arról, hogy milyen bútorgombot szeretnél, akkor mindenképpen a Bútortuning oldalán érdemes nézelődnöd. Kerámia, csont, fa, fém, műanyag és üveg darabokból egyaránt válogathatsz. Áruk 800 Ft-tól kezdődik.

További darabok: ITT

H&M Home

Bár bútorgombok terén nem túl nagy a választék a H&M Home-ban, de az a szezononként kiadott néhány darab mindig szerethetőre, trendkövetőre sikerül, így a végső választás előtt, mindenképpen érdemes szétnézni náluk is. Párban vásárolhatod meg őket, 1 490 Ft-ért.
További darabok:ITT

+1 tipp

Érdemes szétnézni a nagy "adok-veszek" webáruházakban is, mert a valaki számára már nem túl becses darabokhoz kedvező áron juthatsz hozzá, arról nem is beszélve, hogy lehet igazi kincsre bukkansz.
Kövess minket!