Kattintson ide
a hírlevél feliratkozáshoz!

Kattintson ide
a videókhoz!

Lélegzetelállító "dombház"

..amikor a berendezés csak kiegészítés!

Építészeti remek, ami hozza magával a tökéletes épületbelsőt is. A szinteltolások, az ablakok elhelyezkedése, gyakorlatilag az építészeti lehetőségeket és elgondolásokat kiszolgáló "hozományok" adják az enteriőr különlegességeit is.

Rendkívül izgalmas és baromi egyedi is egyben. Már csak a bejárat előtti terület is annyira hívogató és marasztaló, hogy az önmagában egy alkotás. Azt hiszem ez az a hely, ahol mindenki szívesen eltöltene több kevesebb időt.
Ha otthonként vizsgáljuk is szemet gyönyörködtető, itt sosem éreznénk azt hogy unalmas a berendezés. Gyakorlatilag a természet a berendezés, s bár a látszó beton design világa megosztó, a koncepció valószínűleg e miatt lett végigvezetve a házon. Az egyszerű, kicsit hideg belsőt a kinti világ öltözteti fel, ad melegséget. Természetesen a fafelületek bent is tompítanak, de a szobákat tényleg olyan szemmel kell végignéznünk, hogy közben a külső hatások is lényegesek. Mi sem bizonyítja jobban ezt a tényt mint egynémelyik fotó, ahol a lakásbelső mellett látszik a panoráma is..

Azt hiszem itt nem lehet nem harmóniában lenni a természettel és önmagunkkal..

További háztűznézők itt:
Indusztriális kényelem
Vintage otthon - ImolArt tervezés
Nőcis kis lakás

Szöveg: Kolbe Havrics Imola

Kövess minket!