Kattintson ide
a hírlevél feliratkozáshoz!

Kattintson ide
a videókhoz!

Adventi koszorú hintalóval

Használd kedvenc karácsonyfa díszedet, ünnepi figurádat!

Ha adventi koszorú készítéséről van szó, a lehetőségek tárháza végeláthatatlan. Ha van bármilyen kedvenc ünnepi figurád vagy karácsonyfadíszed, használd fel!
Nekem ezúttal ez a kis fa hintaló lopta be magát a szívembe, így ő lett a "hab a tortán" és hozzá válogatódott a koszorú többi része. A koszorú alapját ezúttal egy fém vödör adta, amibe késsel formára vágtam az oázist. Az oázisba könnyedén beleszúrtam a gyertyákat, a műfenyő ágacskákat, amivel már meg is volt az alapom. Fontos, hogy először mindig a gyertyának találd meg a helyét és köré építsd fel a díszítést! Ha ragaszkodnál az élő fenyőhöz, akkor azt javaslom, hogy a frissen tartás végett vizes oázist vásárolj!
A hintaló rögzítéséhe ragasztópisztoly betétet használtam, amiről korábban ITT írtam. Egy kis pluszként három fahéjat fűztem zsinegre és tekertem rá a fenyőágakra.Ez a koszorú kevesebb mint kétezer forintból született, így tényleg arra buzdítalak, hogy ha még nincs, készítsd el magad az idei adventi koszorút! Sokkal nagyobb örömmel fog eltölteni a gyertyagyújtás is, hiszen ha nem is biztos, hogy olyan tökéletes lesz, mint amit készen vásárolná, a szíved és a lelked visszaköszön majd.
Kövess minket!