Kattintson ide
a hírlevél feliratkozáshoz!

Kattintson ide
a videókhoz!

Látszó tégla

még mindig nem járt le a lemez..

A tégla látványa belső térben két irányba mozdíthat. Vagy mediterrán vidékekre kalauzol lélekben, vagy északra, egy kis skandináv hűvösséget kölcsönöz az enteriőrbe. Két teljesen ellentétes érzés ugyanazzal az anyaggal? Éppen ezért nagyon fontos tudnunk, mit szeretnénk elérni vele. Az alkalmazott falfelület nagysága, a mellé választott falszín, a bútorok anyaga, színe, a textilek struktúrája tompíthatják, vagy épp erősíthetik a tégla hidegségét, vagy melegségét. Hogy is van ez? Mindjárt kiderül..

Mit bizonyítanak még a következő enteriőrök? Hogy stílustól teljesen függetlenül betervezhetjük. Ahogy tökéletesen idomul egy ipari jellegű enteriőrbe, legalább annyira bele tud illeszkedni egy klasszikus vagy vintage nappaliba, sőt, egy minimál otthont is "hibázva" öltöztet.

A most következő képek nem hagynak hidegen senkit, mert egyszerűen magával ragadóak. Ha beköltözni nem is szeretnénk, egy olyan érzést biztosan kelt bennünk: "néhány napot eltöltenék itt".Szerintem nincs olyan, aki ne találna olyan belső teret, amiben tetszik a látszó tégla. Persze nem mindenki érzi magáénak, nem mindenki tudja elképzelni maga körül nap, mint nap. Az viszont tagadhatatlan, hogy hangulatos, stílusos.

Szöveg: Kolbe Havrics Imola

További egyedi enteriőrök:
Otthon - ipari stílusban
Sötét tónusok a belső terekben
Hogyan dönts? Válassz vezérfonalat


Kövess minket!