Kattintson ide
a hírlevél feliratkozáshoz!

Kattintson ide
a videókhoz!

Fürdőszoba - finom, lágy megoldásokkal

.. mert a fürdőszoba is szoba!Fürdőszoba felújítás..

Teljes átalakítás, mely megtervezése külön öröm volt, hisz ismertem a leendő használóit, így személyre szabása nem okozott gondot. A lelki szemeim előtt lebegő végeredmény kedvessége, lágysága egyértelmű volt számomra.


Ennél a fürdőszobánál nem csak egy arculati váltást szerettek volna, hanem az egészet úgy átrendezni, hogy az funkcionális, esztétikus és kényelmes is legyen.A wc, kád, kézmosó, mosógép olyan módon kellett helyet találjon magának, hogy egy viszonylag nagy szekrényt (beépített szennyestartóval) és lerakófelületet is beilleszthessünk. A vízszerelvények miatt a mosógép dobogóra került, így ott egy szintkülönbség elkerülhetetlen volt, de minden kívánalom teljesült, sőt, a két mosdóra is rábólintottak, amit azóta örvendezve kihasználnak..

Fürdőszoba tervezésekor elsődleges a funkció. Kik és milyen gyakran használják, mik azok a dolgok, amit mindenképpen be kell tervezzünk. Utána jöhet a vattacukor, az esztétikum.
A világítás többrétű lett, az általános világítás mellett kaptak két fali kart, és egy 1 w-os éjszakai használatra szánt spotocskát a kis ikerlányok, és az anyuka. (Ide ugyanis azóta sem lép be a ház ura, mondván ez női birodalom :) )

Textil hatású csempét választottunk, leheletnyi selyemfényű padlóval. A színek finomak, a textúrák nyugalmat árasztanak. Ami az egész szoba hangulatát meghatározza, az az egyetlenegy tekercs virágos tapéta a hidegburkolat fölött.


A hangulata szerintem nagyon jó lett, meleg és nagyon marasztaló. Ami pedig a legfontosabb, hogy nagyon szeretik..

Szöveg és fotó: Kolbe Havrics Imola


További átalakulásokat itt láthatsz:
ImolArt foteltuning egy lányszobában
Konyha varázslat
A fehér szépítő erejei

Kövess minket!