Kattintson ide
a hírlevél feliratkozáshoz!

Kattintson ide
a videókhoz!

Válassz vezérfonalat!

Te melyiket választanád??
Mikor költözünk vagy építkezünk, az első pillanattól van egy-két fix dolog a fejünkben. Például hova kerül az ágy, milyen és mekkora heverőn képzeljük el magunkat a téli estéken, vagy, hogy a kedvenc lámpákat biztosan betervezzük.

Azonban a legtöbb dolog sok fejtörést okoz. Funkciók, helykihasználás és persze a dömping, ami ér minket, amikor elkezdünk nézelődni a várva várt otthonunk berendezését illetően.

A legjobb, ha keresünk egy vezérfonalat stílus és összhatás tekintetében. Összeszedjük a kedvenceket, azután pedig szelektálunk. Természetesen legjobb ha valós, beszerezhető tárgyakat is válogatunk.

Én is ezt tettem, (hiszen én is bajban vagyok), az új otthonunk tervezésekor. A lényeges részek már régen összeálltak fejben és papíron is, de ami a lelkét illeti a dolognak még vannak kérdések. Íme az én két verzióm az étkezőnkre.

modern-klasszikus vonásokkal:modern-art deco beütéssel:
Persze a kedvencek kiválogatása a piacról nem olyan egyszerű, főleg ha nem tudjuk vagy túl határozottan tudjuk mit keresünk.. :)A stílus Téged tükröz, a légkör, összhatás meghatározza az otthon töltött órák hangulatát, így szánj rá legalább annyi időt, mint az elrendezésre..(vagy bízd szakemberre ;) )

- Kolbe Havrics Imola -


Ajánló, ha elakadnál:
Babaszoba tervezés -ahogy nálam zajlott
Fürdőszoba tuning - saját
Különleges kazettás mennyezet 5 lépésben - saját munka

Kövess minket!