Kattintson ide
a hírlevél feliratkozáshoz!

Kattintson ide
a videókhoz!

Dekorálj kreatívan

mert nem (csak) a pénzen múlik..
A hétköznapok általában elsuhannak, néha felnézünk és már újra péntek van. De hétvégén azért mindenki ha nem is leáll, de lelassít kicsit, és van idő szétnézni az otthonunkban. Igényünk is van rá. Ha nem is mindenki egyformán, de szeretjük, ha esztétikus és egyéniségünknek megfelelő környezet vesz körül. Sokszor halogatjuk, és kifogásokat keresünk miért is nem csináljuk meg a függönyt, tesszük fel a falra képeket, vagy készítjük el a kigondolt dekorációt..

A neten már lakberendezés témakörben is dömping vesz körül minket, ha inspirációt keresünk nem is baj, ha dönteni szeretnénk akkor néha annál inkább.

Mi most a jó oldalát vesszük, hiszen telis tele van izgalmas és különleges ötletekkel a világháló, és higgyétek el, nem a pénzen múlik, hogy milyen kiegészítőkkel díszíted az otthonod. Nyilván nem arról az esetről beszélek, amikor designtárgyak bűvöletében állunk épp. Azokat meg kell fizetni, de sokszor elég egy-egy darab egy egész enteriőrben.
Az viszont, hogy hogyan tudod feltuningolni szeretett kis otthonod, rajtad múlik. Egy kis kreativitás, kézügyesség és idő kell, no meg ötletek ha elvesztünk volna. Erre pedig itt vagyunk mi. Dekorálj kreatívan, legyen egyedi és különleges az otthonod. Ne uncsi. Mert az uncsi.

Kövess minket!