Kattintson ide
a hírlevél feliratkozáshoz!

Kattintson ide
a videókhoz!

Indusztriális kényelem

Ezt a stílust valaki vagy szereti, vagy nem. Mi nagyon! Főleg ha olyan jó érzékkel használják, mint ebben az otthonban. Ez ugyanis stílusos lakás, sok-sok egyedi megoldással, legyen az épp ipari jellegű, vagy skandináv stílusú, rengeteg design tárggyal. Leülnék. És maradnék.

Járjátok körbe Velünk, és válasszatok egy-egy kedvenc részletet. Nem lesz könnyű dolgotok! :)Mit is láthattok? A konyha és a nappali lezser kapcsolódását, a textilek és a konyha kontrasztját, a belmagasság rendkívüli kihangsúlyozását a függönnyel..

Tudjátok a hálóban ( a szuper lámpákon kívül) mi a legcsodálatosabb? A baldachin anyaga. Nézzük, és azt gondoljuk közben, nem is létezik ilyen leheletfinom fényáteresztő. Tökéletes kompenzálója a vas ágy-, baldachinkeretnek.

Egyedül a fürdő esetén van némi változtatásra késztető érzésem (bár hogy jövök én ehhez??).. De mivel szuperkülönleges és játékos maga a burkolat, és ezáltal nagyon karakteres is, így a a sok-sok függeszték szétzilálja a figyelmet. Hatásában hasonlót, de kevésbé szerteágazót igényel a szemem.

Nem is tudom mit válasszak befutónak. Talán a hatalmas ablakokkal szemben lévő kanapét és a hangot, ahogy a cipőm koppan a gyönyörű fapadlón, mielőtt ráhuppanok..

- Kolbe Havrics Imola -

További izgalmas otthonokat láthatsz itt:
Nőcis kis lakás
Igazi kortárs otthon
Twilight - Edward és Bella nászutas, trópusi paradicsomaKövess minket!