Kattintson ide
a hírlevél feliratkozáshoz!

Kattintson ide
a videókhoz!

Puffffff

foglalj helyet!
Nevétől eltekintve nagyon jó kis találmány..

Azt hiszem nincs olyan otthon, ahol nincs jelen egy-két puff. Az mindig jól jön. Jól jön, ha kicsit többen vagyunk a megszokottnál, jól jön ha fáradt, ám de kecses lábainkat akarjuk valahol pihentetni, hosszú ám de tartalmas napunk után. Jól jön ha le akarjuk rakni a táskánkat (hogy aztán legyen honnan elpakolni a helyére), vagy épp akkor, mikor a gyerek tanul állni.

Másrészt pedig nagyon jól feldobhatjuk vele a nagy ülőbútorokat. Kifejezetten arra buzdítok mindenkit, hogy ne a kanapé 'családjából' válasszunk lábtartót stb., nézelődjünk, valami olyat keressünk, ami szólóban is megállja a helyét, amiben van egy kis plusz.

Kezdjük azokkal a darabokkal, amelyik könnyen idomul az otthonunkhoz, formailag, és színben is.Aztán azokkal, amelyek színt hoznak a térbe (és nem feltétlenül a színükkel). Épp csak odaillenek, valamely más tárgynak köszönhetően.A kedvenc az, ha ellenpontként van jelen, ha nem illik semmihez és mindenhez illik. Imádom az egyedi darabokat. És a kis sandán egyedit a legjobban. Nem kirívó, mégis nyomot hagy bennünk.
A következő nem egy berendezési tárgy, inkább gyújtópont. Ehhez kell igazítani mindent, és nem kis kihívás e köré otthont varázsolni. De azért kérném ide!Műanyag. Nem túl esztétikus dolgok jutnak eszünkbe először róla (zöld ecetes flakon, csíkos nejlonzacskó..). És ma már milyen gyönyörű dolgokat lehet belőle kreálni. Íme néhány.Kicsit önmotiváló cikk is akar ez lenni. A két kis unalmas puffomat réges-rég fel akarom dobni. Nem túl magasra, inkább különlegesre. Cserkész becsszó, hogy jelentkezni fogok az eredménnyel. Néhány, hét, hónap vagy év múlva.. :))

Te is felújítod a sajátod, vagy egy igazán egyedi darabot választanál?

- Kolbe Havrics Imola -Kövess minket!