Kattintson ide
a hírlevél feliratkozáshoz!

Kattintson ide
a videókhoz!

Saját munkák

Barátságos otthonKényelmes konyha, étkező a nagy családnak, nappali a mindennapokra. Minden a praktikumot figyelembe véve lett kialakítva a család igényeihez igazodva. A kék ütőszín friss és kellemes a barna árnyalatok mellett. A famintázat jó barátságban van a kővel és az üvegfrontokkal is.
A helyiség funkcionális elkülönítését kiemeli a világítás, ami egyben a színek harmóniáját segíti.


Babaszoba izgalmas momentumokkalA finomságát egy szobának nem feltétlenül a színek halványsága adja, így van ez ennél a helyiségnél is. Karakteres türkiz zöld vagy kék (?) illetve mélyszürke adja az alapot. Egyéb színeket az egyedileg készíttetett hőlégballonok, illetve az újragondolt tolóajtós szekrényre ragasztott, a 4 évszakot megjelenítő "faképek" hozzák.
A saját tervezésű felhők nem csak a látványnak, a bútorzatnak is részesei.


Desigual bolt - DebrecenA DESIGUAL bolt tervezésénél a márka impulzív stílusát vettem kiindulási alapnak. Adott volt néhány dolog a térben, de alapvetően szabad kezet kaptam. A látványos virágmintás tapéta lett az alapja. Az íves fülkék kiemelt szerepet kaptak, oda kerültek a termékek java része, külön megvilágítással, természetes hátfallal. Az öltözőfülkéket nem különítettük el teljesen, meghagyva a nagy térérzetet hátul is. A fabútorok, üveggömbök, s az otthonos hangulatot teremtő alapszínek kiegészítik egymást.Vintage otthonA ház stílusa, hangulata a megrendelő igényeihez lett kialakítva, ami hozzám is nagyon közel áll. Számtalan egyedi dolgot tervezhettem be, felhasználva kiselejtezett komódot, antik bútort, sőt még a régi garázskaput is felhasználtuk a konyha frontjaihoz, s az étkezőasztalhoz, természetesen újragondolva, formálva. A színek, minták kiegészítik a fémes-, illetve betonfelületeket. Hangulatos, otthonos, kedves és egyedi..


Csokoládé és pezsgőModern, letisztult, bézs-barna színhatás volt a kérés. Végül a csokoládébarna-pezsgő mellett maradtunk, belecsempésztem egy-két rézarany felvillanást, éppen a csillogás kedvéért.
A közösségi tér nagyságbeli adottságait az elrendezés, a felületek, a tapéták mintázata javítja.


Nőies minigarzonEgy minigarzon, finom nőies eleganciával. Az ablak nélküli konyha, eredetileg 3nm-es volt, végül praktikus, minden igényt kielégítő és még esztétikus is lett, hozzácsatolva az előszobához. Az egyetlen szobában hálófülke, nappali, s egy reggelizőasztal is kapott helyet.
A hófehér-arany kombináció, feketével kontúrozva, klasszikus-modern köntösben..


Kövess minket!